След като актрисата Диана Любенова се раздели изненадващо с bTV, от

...
След като актрисата Диана Любенова се раздели изненадващо с bTV, от
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Диана Любенова отиде в БНТ

След като актрисата Диана Любенова се раздели изненадващо с bTV, от тази есен е част от екипа на Българска национална телевизия. Вече е лице на начин на живот предаване на публичната медия. На 12 ноември, неделя, от 18:00 ч. по Българска национална телевизия 1 е началото на най-новото ток шоу на Българската национална телевизия – „ Имате среща... с Диана Любенова “ с водеща Диана Любенова.

„ Щастлива съм да стана част от огромното семейство на Българска национална телевизия. Радвам се и на топлия банкет и професионализъм от страна на екипа, с който започнахме работа.

Вярвам, че дружно ще отговорим на високите условия на аудиторията. Не давам обещание чудеса, само че давам обещание, че срещите с мен ще са запаметяващи се “, споделя Диана Любенова броени дни преди старта на предаването.



В ток шоуто „ Имате среща... с Диана Любенова “ – всяка неделя от 18:00 ч. по Българска национална телевизия 1 – ще гостуват известни персони от света на изкуството, културата, музиката, театъра, публицистиката, спорта и освен. Всички те ще разкриват пред Диана Любенова и феновете на публичната телевизия фантазиите си, ще споделят за пътя към триумфа, за хубавите и сложните моменти в живота си, за скъпите другарства и хората, на които постоянно могат да разчитат.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР